Ondersteuning PHP 5.6 stopt wij hebben de oplossing!

PHP is de meest gebruikte scripttaal om websites mee te bouwen. PHP wordt onder meer gebruikt in bekende Content Management Systemen (CMS) zoals WordPress, Drupal, Typo3 en Joomla. Veel webwinkels die wat oudere versies van het populaire pakket Magento gebruiken zien de problemen met het stoppen van PHP 5.6 op zich af komen. Meer dan 80% van de ... Lees verder »

25th Nov 2018
Automatische Incasso beschikbaar

Wij hebben de laatste tijd vragen gekregen of we met betrekking tot de betaalmogelijkheden in ons systeem de functie Automatische Incasso wilden implementeren. Deze functie is per vandaag beschikbaar.  Na ingelogd te zijn in uw account kunt u onder de tab Facturatie > Automatische Incasso de functie activeren, hier wordt tevens uitgelegd hoe ... Lees verder »

4th Sept 2018
PHP 7 beschikbaar op alle servers

Op alle servers van Joomla Hosting Support is het mogelijk om zelf de PHP versie voor je website in te stellen. PHP 7 zorgt bij up to date websites onder meer voor een snellere respons, let goed op voordat je je website naar PHP 7 schakelt of de basisbestanden en geinstalleerde extensies geschikt zijn voor PHP 7. Meer informatie over PHP en de ... Lees verder »

15th May 2017
Nieuwe betaalmethodes toegevoegd

Joomlahostingsupport heeft twee nieuwe betaalmethodes toegevoegd te weten:

  • Bancontact/Mister Cash
  • Belfius Direct Net 

 

Op deze manier is betalen vanuit bijvoorbeeld België eenvoudiger geworden.

19th Aug 2015
SSL certificaten

Joomlahostingsupport biedt u de mogelijkheid om uw website te beveiligen met een SSL certificaat. Wat is een SSL certificaat Het is belangrijk en bij wet verplicht om het verzenden van persoonsgegevens te beveiligen. Een SSL-certificaat biedt bezoekers maximale veiligheid bij het doen van online aankopen en het versturen van gegevens via ... Lees verder »

20th Jul 2015
Migratie server 1 naar nieuwe server maandag 13 op dinsdag 14 juli

Na lang wachten en uitstellen is het dan zover; server 1 gaat gemigreerd worden naar een nieuwe server.Dit gaat plaats vinden van maandag 13 op dinsdag 14 juli 's nachts.De planning was om de PHP versie van deze server eind mei 2015 te wijzigen van PHP 5.3.x naar PHP 5.5.x, uiteindelijk is dit verschoven naar dit moment in combinatie met een ... Lees verder »

12th Jul 2015
Migratie naar PHP 5.4 eind mei 2015

Webhosting is een dynamische wereld met continue ontwikkelingen, zo ook op het gebied van PHP. Wij gaan de PHP-versie op ons Webhosting Platform upgraden naar een nieuwere versie: PHP 5.4. De officiële ondersteuning voor PHP 5.3, de versie die wij nu nog gebruiken, is in 2014 komen te vervallen. In het kort de voordelen van deze nieuwe ... Lees verder »

5th Mar 2015
Wijzigingen in verhuizen .nl domeinen

Sinds 1 januari van dit jaar is er iets veranderd in de verhuisprocedure voor .nl domeinnamen.Wie vóór 1 januari 2014 een .nl domeinnaam ging verhuizen naar een andere registrar moest daarbij voor een jaar registratiekosten betalen; vanaf 1 januari 2014 worden voor het verhuizen van een .nl domeinnaam géén kosten in ... Lees verder »

3rd Feb 2014

Powered by WHMCompleteSolution