Domeinnaam verhuizen

Als bij Joomlahostingsupport een bestelling wordt geplaatst en de eventuele EPP code is overlegd, wordt de verhuizing direct gestart! De verwerkingsduur verschilt vervolgens per extensie. De gemiddelde verwerkingstijden van verhuizingen bij veel voorkomende extensies zijn als volgt:

• .nl - maximaal 5 dagen
  • .be - 1 tot 3 dagen
  • .eu - 1 tot 3 dagen
  • .com / .net / .org / .info - 1 tot 7 dagen

Bij verhuizingen speelt de oude ('latende') provider vaak een rol. Het is daarom verstandig om deze tijdig op de hoogte te brengen van de verhuizing, zodat de procedure vlot en foutloos verloopt.