Verhuizen naar Joomlahostingsupport in 3 stappen Print

• 13

Uw domeinnaam verhuizen naar Joomlahostingsupport kan in 3 stappen:

1. Plaats uw bestelling bij Joomlahostingsupport; uw logingegevens staan al direct in uw mailbox.

2. Login in op CPanel bij ons en maak alvast uw bestaande e-mail accounts aan, zo kunt u uitsluiten dat u mails gaat mislopen tijdens de verhuizing. Upload ook alvast uw website van uw oude host naar ons op. Zo kunt u uitsluiten dat uw website offline is tijdens de verhuizing.

3. Vraag bij uw huidige host uw EPP-TOKEN code op waarmee wij uw domeinnaam kunnen verhuizen. Geef deze code door aan ons.

De rest gaat nu vanzelf! Vergeet niet uw oude contract op te zeggen bij uw host.