Wat is MySQL?

MySQL is een geavanceerd database programma, speciaal ontworpen voor gebruik op het internet. Het is gebaseerd op SQL (Structured Query Language) en stelt u in staat om complexe en dynamische websites te onderhouden.

Veel software die u op uw hostingpakket kunt installeren (zoals forumsystemen of weblogs) maken gebruik van SQL. Ieder pakket van Joomlahostingsupport ondersteunt het gebruik hiervan.