Mijn provider blokkeert poort 25 en nu?

Dikwijls komt het voor dat providers poort 25 voor uitgaande (SMTP) mail blokkeren. Bekende voorbeelden hiervan zijn KPN, HetNet, @home, Planet Internet en Telfort, maar er zijn diverse andere providers die uitsluitend het gebruik van eigen mailservers toestaan op poort 25.

Joomlahostingsupport heeft voor haar klanten een alternatieve SMTP poort opgezet, die u kunt gebruiken voor het verzenden van e-mail via uw accounts. Het betreft hier poort 587.