Artigos

Domeinnaam verhuizen Als bij Joomlahostingsupport een bestelling wordt geplaatst en de eventuele EPP code is... Hoeveel domeinnamen mag ik beheren op een pakket? U mag zoveel domeinnamen op uw pakket beheren als u wilt. Ik wil een database verhuizen van 200MB hoe doe ik dat? Als u een database moet importeren van 200MB of meer dan kunt u dat het beste op de volgende... Meerdere domeinnamen op een pakket Wanneer u meerdere domeinnamen aan één pakket wilt koppelen, heeft u bij Joomlahostingsupport... Op welk besturingssysteem draaien jullie webservers? Al onze webservers draaien op CentOS Linux. Als webservices maken wij gebruik van Apache. Storingen hoe gaan jullie daarmee om? Storingen proberen we uiteraard tot een minimum te beperken maar zijn helaas niet te voorkomen.... Support hoe werkt dat? Aan support en ondersteuning hechten wij veel waarde en stellen hier dan ook een hoge prioriteit... Up en downgraden van een hostingpakket U kunt uw hostingpakket op elk moment upgraden, een hostingpakket downgraden kan per... Verhuizen naar Joomlahostingsupport in 3 stappen Uw domeinnaam verhuizen naar Joomlahostingsupport kan in 3 stappen: 1. Plaats uw bestelling bij... Waar kan ik DNS wijzigingen aanbrengen? U kunt verwijzingen maken in uw DNS / MX record door in te loggen op uw CPanel en dan te gaan... Waar staan de servers van Joomlahostingsupport? Onze webservers staan in Datacenter Emango te Schinnen (Limburg). Voor afhandelingen van kleine... Wat is webhosting? Met webhosting heeft u de beschikking over een plaats op het...
« Voltar